Middelalderarkæologisk Forum

Seminar

 

Middelalderarkæologisk Forums Seminar, tidligere kendt som ’Træffet’, er et af landets ældste tilbagevendende seminarer, hvor man kan blive opdateret på de seneste resultater inden for middelalderarkæologien

 

Vi bygger bro mellem alle grene af vores disciplin, og det er derfor et ideelt sted at møde sine fagfæller – nye som erfarne. Præsentationerne dækker det nyeste fra speciale-læsesalen og et udvalg af museernes seneste resultater.

 

Næste Seminar bliver d. 5. april, 2019 - sæt allerede nu kryds i kalenderen!

 

Mere information om dette følger når datoen nærmer sig. Vil du være sikker på ikke at misse det? Så bliv medlem allerede i dag og få alle vores nyheder så snart de kommer.

 

På Seminaret vil der ikke blot være præsentationer af den nyeste viden og mulighed for at få kontakt med dine kolleger – her kan du også nyde godt af særlige tilbud på vores værker, se vores nyeste udgivelser, samt deltage i foreningens årsmøde, så du kan være med til at bestemme hvilken retning foreningen skal gå i. Du kan finde meget mere herom i menuen til venstre, hvor du kan se hvordan seminaret foregik de seneste år.

 

Spørgsmål vedrørende seminaret kan sendes til seminar@middelalderforum.dk